't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

nieuw

Loppem

Boerderij

Dit aanbod omvat een loods met verzorgde inpandige woning gelegen te Loppem. De oppervlakte bedraagt een ruime 2,12 ha.

Meer info
nieuw

Merksplas

Boerderij

Vleesvarkensbedrijf op een kavel van 8.880 m²

Meer info
nieuw

Wingene

Hoeve

Deze landelijke woning is gelegen te Wingene. De woning combineert landelijk wonen met een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Wingene en de op- en afrit van Beernem. De totale oppervlakte bedraagt 2.125 m².

Meer info
nieuw

Kortemark

Boerderij

Zeer verzorgd over te nemen vleesvarkensbedrijf gelegen te Kortemark. Dit bedrijf heeft een capaciteit voor het houden van 2.650 varkens. Het terrein heeft een oppervlakte van 1 ha 57 a 67 ca.

Meer info
nieuw

Mannekensvere

Hoeve

Deze landelijke woning is gelegen te Mannekensvere. De hoeve omvat een volledig te renoveren woning, een open veldschuur, verschillende stallingen en bijgebouwen. Dit alles op een ruim perceel van 2 ha 44 a 74 ca.

Meer info
nieuw

Oostkamp

Hoeve

Op te frissen landelijke woning met bijgebouwen gelegen te Oostkamp. De totale oppervlakte voor het terrein bedraagt 1 ha 63 a 48 ca.

Meer info
nieuw

Schore

Hoeve

Landelijke woning met bijgebouwen gelegen te Schore. Het betreft een woning met bijgebouwen, paardenstallen, trainingspiste en een vijver. De totale oppervlakte van het terrein bedraagt circa 3,5 ha.

Meer info
in optie

Watervliet

Hoeve

Dit pareltje ligt in het pittoreske Watervliet. Het betreft een op te frissen hoevewoning met rundveestal en veldschuur. De totale oppervlakte bedraagt circa 6.058 m².

Meer info
nieuw

Wielsbeke

Boerderij

Over te nemen en direct uitbaatbaar melkveebedrijf te Wielsbeke. De totale oppervlakte bedraagt 4 ha 47 a 6 ca. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van extra landbouwgrond.

Meer info
nieuw

Roksem

Hotel

Exclusief eigendom gelegen in het landelijke Roksem met mogelijkheid tot uitbating hotel, restaurant, Bed & Breakfast, vrije beroepen, groepspraktijken,... . . De totale oppervlakte bedraagt circa 5.178 m².

Meer info
nieuw

Wingene

Hoeve

Te renoveren idyllisch gelegen hoeve op 9.910 m². De hoeve omvat een woning, bijgebouw, stal en een loods.

Meer info
exclusief

Kortessem

Hotel

Deze rustig gelegen vierkantshoeve met boomgaard en weiland wordt aangeboden op een terrein van circa 3,2 ha. Het is een unieke locatie voor het verwezenlijken van uw droomproject.

Meer info

Diksmuide

Boerderij

Over te nemen en direct uitbaatbaar vleesvarkensbedrijf te Diksmuide. De bedrijfssite omvat een luxueuze villa, 3 vleesvarkensstallen, 2 biggenstallen, een schapenstal en een ruime loods.

Meer info
in optie

Heuvelland

Hoeve

Te renoveren hoeve op circa 1,45 HA. Deze hoeve omvat een woning met loodsen en oude stallingen.

Meer info

Andere panden in de kijker

Torhout

Vetmesterij

Over te nemen en direct uitbaatbaar vleesvarkensbedrijf te Torhout, gunstig gelegen nabij N32 Torhout-Roeselare. Het bedrijf met volledig gerenoveerde villa en vergunning van 3.000 vleesvarkens is …

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief