't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Uitzonderlijk domein te koop in Vliermaal

Kortessem

Details

Referentie: BH_18_018
Adres: Kortessem
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Deze rustig gelegen vierkantshoeve met boomgaard en weiland wordt aangeboden op een terrein van circa 3,2 ha. Het is een unieke locatie voor het verwezenlijken van uw droomproject.

Dit aanbod is gelegen in het Limburgse Vliermaal, een deelgemeente van Kortessem, dichtbij enkele grote toeristische trekpleisters zoals Hasselt, Genk en Tongeren. Het domein is gemakkelijk te bereiken via de E313 en N20. De vierkantshoeve met tal van authentieke elementen uit de 17de eeuw is sinds februari 2018 opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed als het “Kasteeltje van Grimmertingen”.

Het domein is uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Er is mogelijkheid tot het uitbaten van een restaurant, het uitbouwen van een prachtig wellnesscomplex met hotelkamers en spavoorzieningen. Hiervoor is er al een goedkeuring en eventuele plannen voorhanden. De vierkantshoeve kan ook omgebouwd worden tot een exclusief hotel, een revalidatiehotel, een bed & breakfast met eventueel bijhorende paardenstallen… Als pluspunt is er een private woonst aanwezig. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om van dit domein een echt pareltje te maken.

Deze site is enkel verkoopbaar via overdracht van aandelen. Verdere informatie is dan ook enkel te verkrijgen na telefonisch contact.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1664
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: In aanvraag
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: -
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

nieuw

Oudenaarde

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft twee percelen landbouwgrond te Oudenaarde: Oppervlakte: 2 ha 50 a 42 ca Gebruik: weide (1 ha 66 a 65 ca) en akkerland (83 a 77 ca) Bestemming: agrarisch gebied Overstromingsgevo…

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief