't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Actief vleesvarkensbedrijf te Kortemark

Kortemark
verkocht

Details

Referentie: spir1107
Adres: Kortemark
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit vleesvarkensbedrijf, gelegen te Kortemark, is zeer verzorgd en direct uitbaatbaar. Dit bedrijf heeft een capaciteit voor het houden van 2.650 varkens. De totale oppervlakte van het bedrijfsterrein bedraagt 1 ha 57 a 67 ca.

De bedrijfssite omvat een ruime woning met vier slaapkamers, een dubbele garage, een schuur met een karakteristiek uitzicht, twee recente loodsen, een berging met een koelcel en vijf varkensstallen. Het terrein is zo goed als volledig verhard met als pluspunt dat er verschillende ingangen zijn, die afgesloten kunnen worden.

Het bedrijf heeft een zeer interessante ligging. Het is namelijk volledig alleen gelegen in een open landschap met een ruime afstand tot hindergevoelig gebied. In het kader van de PAS-wetgeving werd er een groene code aan het bedrijf toegekend. Dit is ideaal naar toekomstige uitbreiding toe. Er is tevens nog voldoende ruimte vrij om verder uit te breiden, circa 8.000 m² .

Voor meer info en bezoek contacteer ons op 050 70 80 80 of via info@boerenhuys.be

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 625
EPC certificaatnummer: 20181016-0002099406-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

Gavere

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een perceel akkerland gelegen te Gavere: Oppervlakte: 24 a 62 ca Gebruik: Akkerland Bestemming: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: Kleine kans op…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief