't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Zeer recente woning met loods te Lille

Lille
verkocht

Details

Referentie: spir1320
Adres: Lille
Vrij op: -

Omschrijving

Dit aanbod betreft een zeer recente woning met loods gelegen te Lille op een oppervlakte van +/- 6.600 m². Het pand is zeer goed gelegen, op slechts 3 km van de oprit van de E34.

De compleet uitgeruste woning is gebouwd in 2016 en telt vijf slaapkamers. De woning is afgewerkt met allerlei kwaliteitsvolle materialen en moderne technieken. Er is vloerverwarming op zowel het gelijkvloers als op de eerste verdieping en in de leefruimte staat er een speksteenkachel. De leefruimte en de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Tevens zijn er zeer recent zonnepanelen geplaatst. De woning is voorzien van een alarmsysteem.

De recente loods is gebouwd in 2016 en meet 25 m op 40 m. De loods is ingedeeld in twee delen. De eerste afdeling is volledig geïsoleerd en is uitgerust met vloerverwarming. Deze afdeling is tevens ingericht met twee elektrische rolpoorten. De tweede afdeling is voorzien van drie schuifpoorten.

Op het terrein is er verder een schapenstal aanwezig van 15,60 m op 8 m. De tuin is voorzien van een irrigatiesysteem. Het eigendom is volledig omheind en toegankelijk via een automatische poort.

De mogelijkheid bestaat om 2 ha 05 a 03 ca landbouwgrond landbouwgrond bij aan te kopen.

Bij interesse in dit prachtig pand contacteer ons op het nummer 03/207 08 09.


Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: 2016
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 103
EPC certificaatnummer: 13019-G-2014
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

verkocht

Blanden

Landbouwgrond

Goed bereikbaar perceel landbouwgrond van 23 a 60 ca in Blanden Landschappelijk waardevol agrarisch gebied; herbevestigd Geen ankerplaats, archeologische zone of landschapsrelict Geen natura2000-g…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief