't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

actualiteit

Nieuwsbrief november 2021: aanwezig op Agribex en reminder voor forfaitaire aangifte

 

't Boerenhuys aanwezig op Agribex


Van 8 tot 12 december 2021 kan je in Brussels Expo terecht voor Agribex, de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België. Een ideale gelegenheid om collega’s uit de landbouwsector te ontmoeten en uiteraard tekent ook ’t Boerenhuys present.
  Bent u actief in de sector en heeft u interesse in onze expertise bij de aankoop en verkoop van landelijk vastgoed of landbouwgronden? Kom dan zeker even langs bij standnummer 4210 in hal 4. Wij overlopen graag de verschillende mogelijkheden.

 

 

Vergeet de forfaitaire aangifte niet


Als u uw forfaitaire aangifte nog niet heeft ingediend, begint de tijd stilaan te dringen. De aangifte voor de inkomstenbelasting voor landbouwers, op basis van het landbouwforfait, moet namelijk ten laatste ingediend worden op vrijdag 10 december. Dit zowel voor een aangifte op papier als een aangifte via Tax-on-web.
 
Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een forfaitaire aangifte of heeft u andere specifieke vragen over deze materie? Dan kan u uiteraard steeds een beroep doen op de experts van ’t Boerenhuys.
 
  

Andere panden in de kijker

in optie

Beloeil

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een mooi perceel landbouwgrond gelegen in Wallonië, te Beloeil (Henegouwen): Oppervlakte: 3 ha 52 a 79 ca Bestemming: Agrarisch gebied Huidig gebruik: Akker (+- 2,77 ha) en wei…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief