't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

actualiteit

Stoppen met je landbouwbedrijf, 't Boerenhuys helpt bij overname en verkoop

pachtlandbouwgrond.png

Als je besloten hebt om te stoppen met je landbouwbedrijf, kan 't Boerenhuys je ondersteunen bij het vinden van een geschikte overname kandidaat. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste persoon of organisatie om je bedrijf over te nemen een cruciale stap is. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een individuele boer die zijn bedrijf wil uitbreiden of een investeerder die interesse heeft in de agrarische sector, wij zorgen ervoor dat je bedrijf in goede handen terechtkomt.

Verbindingen voor beginnende boeren

Aan de andere kant van het spectrum staan beginnende boeren die op zoek zijn naar een kans om in de landbouwsector te stappen. Voor hen kan 't Boerenhuys een waardevolle bron van informatie en connecties zijn. Door ons brede netwerk van verkopers en landbouwbedrijven kunnen we beginnende boeren in contact brengen met gevestigde bedrijven die te koop staan. Of je nu droomt van het runnen van een melkveebedrijf, akkerbouw of tuinbouw, wij helpen je bij het vinden van het juiste bedrijf dat aansluit bij jouw ambities en vaardigheden.

Professionele begeleiding

Bij 't Boerenhuys begrijpen we dat het proces van stoppen met je landbouwbedrijf een emotionele en complexe aangelegenheid kan zijn. Daarom bieden we niet alleen praktische ondersteuning, maar ook begeleiding gedurende het hele proces. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste stappen voor jouw specifieke situatie. Of je nu net begint met nadenken over het stoppen met je bedrijf of al concrete plannen hebt, wij zijn er om je te helpen.

Contacteer ons voor meer info

Als je overweegt te stoppen met je landbouwbedrijf, sta je voor een belangrijke beslissing. 't Boerenhuys staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van dit proces. Of je nu op zoek bent naar een overname kandidaat of juist een nieuw begin als beginnende boer, wij bieden de expertise en het netwerk om je te helpen slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw plannen.

Andere panden in de kijker

Poperinge

Boerderij

Dit aanbod betreft een gemengd landbouwbedrijf met melkvee- en akkerbouwtak gelegen midden in de open ruimte te Poperinge. De hoofdactiviteit van het bedrijf is het houden van melkvee en het telen …

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief