't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

actualiteit

Hoeve te hoop Limburg, ontdek het aanbod van 't Boerenhuys

1-4.jpg

Ben je op zoek naar een authentieke hoeve te koop in Limburg? Bij 't Boerenhuys hebben we een uitgebreide selectie van karakteristieke vierkantshoeves, landbouwbedrijven en agrarisch vastgoed in Limburg. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de perfecte eigendom die aan al jouw wensen voldoet.

Vierkantshoeves te koop in Limburg

Bij 't Boerenhuys hebben we een breed scala aan vierkantshoeves te koop in Limburg. Of je nu op zoek bent naar een gerenoveerde hoeve met moderne voorzieningen of juist naar een authentiek stukje erfgoed, wij hebben voor elk wat wils. Ontdek onze vierkantshoeves in pittoreske Limburgse dorpen en laat je betoveren door het landelijke karakter.

Landbouwbedrijf Limburg

Op zoek naar een landbouwbedrijf te koop in Limburg? Bij 't Boerenhuys bieden we diverse mogelijkheden aan voor agrarisch vastgoed in deze prachtige regio. Of je nu droomt van het runnen van je eigen boerderij of het uitbreiden van je bestaande landbouwactiviteiten, wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte landbouwbedrijf in Limburg.

Agrarisch vastgoed Limburg

Limburg staat bekend om zijn vruchtbare grond en uitgestrekte landschappen, waardoor het een ideale locatie is voor agrarisch vastgoed. Bij 't Boerenhuys hebben we een divers aanbod aan agrarische eigendommen te koop in Limburg, variërend van landbouwgronden tot boerderijen en landhuizen. Ontdek de mogelijkheden van agrarisch vastgoed in Limburg en realiseer je dromen op het platteland.

Contacteer ons voor meer info

Of je nu op zoek bent naar een vierkantshoeve, landbouwbedrijf of ander agrarisch vastgoed te koop in Limburg, 't Boerenhuys staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het vinden van je ideale eigendom in deze prachtige regio.

Andere panden in de kijker

Brakel

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft akkerland gelegen te Brakel: Oppervlakte: 92a 30ca Gebruik: Akkerland Bestemming: Agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: Kleine tot middelgrote kans op overstroming (Perceelsc…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief