't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Hoeve Nieuw Goed te Parijs

Astene
verkocht

Details

Referentie: spir360
Adres: Parijsestraat 31
9800 Astene
Vrij op: overeen te komen

Omschrijving

Dit historisch juweeltje is een schaarse opportuniteit voor iemand die droomt van een uniek renovatieproject in landelijke omgeving, aan de rand van 41 hectare natuurgebied en toch op amper 5 min rijden van de E17.
De Hoeve ‘Nieuw Goed te Parijs’ dateert uit de 17e, 18e eeuw en werd destijds als nieuw pachtgoed opgericht als afsplitsing van het ‘Goed te Parijs’, sindsdien ‘Oud Goed te Parijs’ genaamd.
Typerend voor de site zijn het omgrachte binnenerf met boerenhuis, het bakhuis, de imposante schuur, intact bewaarde koeienstallen, authentiek toegangshekken, de vroegere moestuin en boomgaard, waterpoelen en dit alles omringd door prachtige oude knotwilgen en populieren.
Vanwege de historische en architecturale waarde, werd het hof in 2007 geklasseerd als monument. Het geheel wordt met bouwvergunning verkocht en kan bovendien opgesplitst worden in meerdere entiteiten. Voor de renovatie kunt u ook genieten van 40% subsidiesteun.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: -
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: -
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning verkregen: Niet ingegeven
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

Hamont-Achel

Andere

TE HUUR: Deze rustig gelegen stal van 50 x 24m wordt te huur aangeboden in combinatie met de verharde buitenruimte (sleufsilo's). Het terrein beschikt over een aparte en verharde inrit. Het terre…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief