't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Actief vleesvarkensbedrijf te Torhout

Torhout

Details

Referentie: BH_18_025
Adres: Torhout
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit aanbod betreft een over te nemen vleesvarkensbedrijf. De bedrijfssite omvat een volledig gerenoveerde woning, een loods en tien vleesvarkensstallen. Dit alles is gelegen op een terrein van 2 ha 78 a 30 ca.

De bedrijfssite is gunstig gelegen nabij de N32 Torhout - Roeselare, maar tegelijkertijd op voldoende afstand van hindergevoelig gebied. Het bedrijf beschikt over een milieuvergunning voor 3.000 vleesvarkens.

In zes varkensstallen wordt er op dit moment gekweekt en zijn onmiddellijk te gebruiken. Deze zes stallen hebben een capaciteit voor het houden van 3.360 vleesvarkens. In 2006 is de isolatie in de stallen vernieuwd geweest. De overige stallen hebben een oudere inrichting en kunnen gebruikt worden voor de opslag van mest of effluent. Hiervoor is er een vergunning voorhanden.

Het vleesvarkensbedrijf biedt direct rendement. De stallen zijn op dit moment verhuurd voor een periode van 3 jaar. Dit biedt als voordeel voor de koper dat er directe inkomsten zijn.

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen op 050 70 80 80 !

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: 1975
EPC waarde Kwh/jaar: 118889
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 345
EPC certificaatnummer: 20161214-0001918786-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): 14603
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

nieuw

Zwalm

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een perceel landbouwgrond te Zwalm: Oppervlakte: 58 a 53 ca Gebruik: weide Bestemming: agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: deels mogelijk overstromingsgevoelig Erfgoed: deel…

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief