't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Paardenhouderij op een ruime 5 ha te Escanaffles

Escanaffles

Details

Referentie: spir1292
Adres: Escanaffles
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit aanbod is gelegen in het rustige Escanaffles, dit is een deelgemeente van Celles en een dorpje in de Belgische provincie Henegouwen. Het dorpje ligt op een kleine 20 km van Kortrijk, Waregem, Oudenaarde en op 15 km van Ronse.

De te koop aangeboden paardenhouderij omvat een woning (BJ 1983), een gerenoveerde schuur met een volledig vernieuwd dak (2018), een vijftal bijgebouwen, een tijdelijke stal met 12 paardenboxen van het merk Westland, een overdekte longeercirkel met windbreekzeil, paddock en een buitenpiste van 65 m op 25 m. De pistebodem is een Martin Collins. Tevens is de buitenpiste gedraineerd, verlicht en er is een besproeiingssysteem aanwezig. Rondom de hoevegebouwen liggen er een negental omheinde weides. Dit alles is gelegen op een totale oppervlakte van 5 ha 05 a 10 ca.

Als pluspunt beschikt de paardenhouderij over een "permis unique", waarbij reeds een vergunning verleend is voor het bouwen van een paardenaccommodatie met 32 boxen en een binnenpiste van 80 m op 36 m.

Het ruime volume aan aanpalende weides en de vele vergunde bouwvolumes biedt aan de hoeve veel potentieel als een volwaardige paardenhouderij en naar toekomstige uitbreiding toe.

Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 050/70 80 80 om meer informatie te verkrijgen over dit unieke eigendom!

Dit betreft een verkoop via aandelen.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1983
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: -
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

verkocht

Zoersel

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een mooie blok akkerland te Zoersel: Oppervlakte: 3 ha 78 a 13 ca Bestemming: landschappelijk waardevol agrarisch gebied, niet herbevestigd Huidig gebruik: akkerland Bodemtype: …

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief