't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Hoeve met loodsen te Hoogstraten

Meer

Details

Referentie: spir1319
Adres: Meer
Vrij op: -

Omschrijving

Deze verzorgde hoeve met loodsen en omringende landbouwgronden is gelegen te Hoogstraten op een totale oppervlakte van 12 ha 83 a 01 ca. Dit eigendom is prachtig gelegen tussen de boomgaarden en velden en vlakbij de oprit van de autostrade.

De ruime en verzorgde hoevewoning, type bungalow, is gebouwd in 1980 en telt 4 slaapkamers. De woning omvat een gezellige wintertuin die ingericht is met een terras, een vijvertje en allerlei beplantingen. Via de wintertuin is er toegang tot de bijwoning, die uit drie ruimtes bestaat.

De bijgebouwen zijn ingericht als loodsen. De eerste loods meet circa 20 m op 12,5 m en omvat, naast voldoende opslagruimte, drie koelruimtes in demonteerbare panelen.

De tweede loods meet circa 26 m op 20 m en is ingedeeld in een opslagruimte, twee kleinere koelruimtes en een garage. Als pluspunt liggen er op de loods zonnepanelen.

Deze prachtig gelegen hoeve biedt verschillende mogelijkheden. Het betreft hier een voormalig fruitteeltbedrijf dat verder dienst kan doen in de land- en tuinbouwsector, maar de hoeve is uiteraard ook uiterst geschikt voor andere activiteiten zoals opslag van allerlei materialen, het stallen van paarden of voor zelfstandigen om er hun activiteit te vestigen.

Contacteer ons bij interesse op het nummer 03/207 08 09.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1980
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 334
EPC certificaatnummer: 2103805
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

Tielt

Hoeve

Dit aanbod betreft een landelijk gelegen hoeve met tal van mogelijkheden te Tielt, uiterst geschikt als paardenhouderij, -pension, hippisch opleidingscentrum op een oppervlakte van 1 ha 96 a 40 ca.…

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief