't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Hoeve met nieuw gebouwde stalling

Tielt

Details

Referentie: spir1332
Adres: Tielt
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit aanbod betreft een landelijk gelegen hoeve met tal van mogelijkheden te Tielt, uiterst geschikt als paardenhouderij, -pension, hippisch opleidingscentrum op een oppervlakte van 1 ha 96 a 40 ca.

De hoeve omvat een gerenoveerde woning met een nieuw gebouwde stalling, aanpalende weides met vijver, rondom de vijver zijn er knotwilgen aangeplant.

De gerenoveerde woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van 234 m², de woning kan verder uitgebreid worden met een aanbouw en een garage.

De nieuw gebouwde stalling is gebouwd in 2018 en is dit jaar volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het betreft een degelijk en hoog gebouw dat multifunctioneel kan ingezet worden. Het gebouw heeft een grootte van 36 m op 25 m en is uiterst geschikt voor het huisvesten van paarden..
Op dit moment zijn er zeven grote loopboxen aanwezig. De mogelijkheid bestaat om er 20 ruime en volledig uitgeruste paardenboxen van elk 3 m op 4 m in te richten Er is tevens ruimte om een binnenpiste aan te leggen. Als pluspunt kan het gebouw uitgebreid worden met een aanbouw van 10 m op 25 m.

Zowel de woning als de stalling zijn uitgerust met een camera beveiliging en alarmsysteem.
Er is tevens een buffer voorzien voor het opvangen van 80.000 L regenwater.

De mogelijkheid bestaat om de hoeve aan te kopen op een oppervlakte van circa 5.000 m². De nieuw gebouwde stalling is tevens uiterst geschikt om te gebruiken voor opslag.
Meer info te verkrijgen op kantoor!

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 327
EPC certificaatnummer: 1908707
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

verkocht

Ardooie

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een perceel akkerland van 0,49 ha gelegen te Ardooie. Oppervlakte: 49 a 06 ca Bestemming: agrarisch gebied ,herbevestigd Huidig gebruik: akkerland Bodemtype: matig nat lichte z…

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief