't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Serrebedrijf met loods en inpandige woning te Loppem

Loppem

Details

Referentie: spir1363
Adres: Loppem
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit serrebedrijf is gelegen in Loppem op een terrein van 1,70 ha. De bedrijfssite omvat een loods met een verzorgde inpandige woning, glazen serres, folieserres en koepelserres.

Er zijn tal van activiteiten mogelijk die te maken hebben met de land- en tuinbouwsector. Zoals het uitbouwen van een tuinbouwbedrijf, plantenkwekerij, het opstarten van een bio-teelt... . De huidige teelt in het bedrijf zijn blauwe bessen.

De serres zijn volledig uitgerust met een beregeningssysteem bestaande uit druppelbevloeiing. Er zijn buffers aanwezig die in totaal 1,5 miljoen liter water kunnen opvangen. De serres beschikken tevens over faciliteiten om vorstgevoelige planten te laten overwinteren. Dit is een enorme troef voor tuinaanleggers, telers van een vorstgevoelige vrucht of voor verhuur aan derden.

Kortom, de gebouwen en de serres zijn uiterst geschikt voor gemotiveerde mensen om in een specifieke teelt te stappen. Verder is het onroerend goed uitstekend gelegen, namelijk op 10 km van Brugge en dichtbij autostrades zoals E40 en E403.

Contacteer ons gerust voor meer info op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1983
EPC waarde Kwh/jaar: 963
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 963
EPC certificaatnummer: 20170128-0001929385-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

nieuw

Nijlen

Landbouwgrond

Dit aanbod bestaat uit 1,16 ha akkerland: Oppervlakte: 1 ha 16 a 00 ca Gebruik: akkerland Bestemming: agrarisch gebied Overstomingsgevoelig: niet Bodemtype: matig droog zand en een klein gedeelte …

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief