't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Hoeve op TOP-locatie te Loenhout

Loenhout

Details

Referentie: spir1374
Adres: Loenhout
Vrij op: -

Omschrijving

Deze prachtig gelegen hoeve is grotendeels gerenoveerd geweest. De indeling is als volgt:

Op het gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime woonkamer met een grote open haard en een pelletkachel. De vloer is in natuursteen. Vanuit de woonkamer is er een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende weides, tevens zorgen de grote ramen voor veel lichtinval.

De geïnstalleerde keuken is volledig voorzien van kwaliteitsvolle materialen zoals een vaatwasser, een dubbele spoelbak met chefs-kraan en een 6 pits gasfornuis (Boretti-M-System). Naast de keuken is er een bijkeuken met voldoende opbergruimte doormiddel van de ingemaakte kasten. Aansluitend is er een eetruimte met een open haard. Op het gelijkvloers bevindt er zich verder nog een tweede woonkamer met parket in eik, drie slaapkamers, een badkamer, een ruime wasplaats, twee gastentoiletten en twee ruime garages, elk voorzien van een elektrische kantelpoort. Verder is er ook nog een kelderruimte.

Op de eerste verdieping is enkel het voorste gedeelte ingericht. In 2014 werd dit gedeelte volledig voorzien van nieuwe vloeren en isolatie. Het linkse gedeelte is ingericht als kantoorruimte. Het rechtse gedeelte bestaat uit drie ruime slaapkamers en een hobbyruimte met een pelletkachel. Het achterste gedeelte is niet in gebruik, maar kan verder ingericht worden.

De U-vormige hoeve is landelijk gelegen met een uniek zicht op de velden rondom en toch vlakbij het centrum van Hoogstraten en de afrit Hoogstraten-Loenhout van de E19. Het ruime perceel, 8.176 m², biedt naast de ruime woning tevens heel wat plaats om dieren te houden. Op dit moment zijn er weides voor geiten, schapen en paarden. De tuin is volledig omheind en bestaat uit een zuidgericht terras met een buitenhaard, een vijver die omgevormd kan worden tot een zwemvijver, een gezellige binnenplaats en voldoende parkeergelegenheid voor de woning.

De hoeve is een schitterende locatie om een B&B uit te baten, een zelfstandige activiteit uit te oefenen of voor paarden-/ dierenliefhebbers.

Contacteer ons gerust op het nummer 03/207 08 09!

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 450
EPC certificaatnummer: 20111026-0000954477-00000005-6
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Andere panden in de kijker

Maaseik

Landbouwgrond

Te koop: perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 1ha 89a 22ca gelegen in Wurfeld. Het perceel is momenteel deels in gebruik als akkerland (93a 20ca) en deels als weide (96a 02ca). Het gede…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief