't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Hoeve te Hondschoote (Frankrijk)

Beveren-aan-den-IJzer
verkocht

Details

Referentie: spir1335
Adres: Beveren-aan-den-IJzer
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Landelijke woning met grote tuin en diverse bijgebouwen op een perceel van 1,6 ha. De hoeve is gelegen langs een rustig landweggetje juist over de grens in Hondschoote, Frankrijk. Je komt hier werkelijk tot rust, je kan er dagelijks genieten van de uitgestrekte landschappen. Hier vind je pure natuur. De woning is instapklaar en voorzien van de hedendaagse nutsvoorzieningen. De ruime woning is als volgt ingericht:

Gelijkvloers:

Inkomhal met gastentoilet, geïnstalleerde keuken met een aparte eetgelegenheid en 2 voutekamers die momenteel in gebruik zijn als bureauruimte en wasplaats, een badkamer met ligbad, douche en lavabo. Tevens is er een aparte ruimte aanwezig die te bereiken is via de woning en via een aparte ingang. Deze ruimte kan ingericht worden als praktijkruimte, ruimte voor groepstherapie, recepties... .

Eerste verdieping:

Hier zijn er vier slaapkamers en één ruime masterbedroom aanwezig, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo met een apart toilet. Tevens is er een ruime zolderkamer die verder ingericht kan worden.

Aanpandig aan de woning is er een gîte, ingericht met een leefruimte, kitchenette, slaapkamer, apart toilet en voorzien om een badkamer te plaatsen.

De bijgebouwen omvatten een veldschuur, een grote houten loods en 4 kleinere stallingen.

Dit eigendom biedt tal van mogelijkheden als buitenverblijf, het uitoefenen van een zelfstandige activiteit of gewoonweg rustig en landelijk wonen.

Meer info te verkrijgen op kantoor of op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 225
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming:
Dagvaardingen uitgebracht: Niet ingegeven
Voorkooprecht op dit goed: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning verkregen: Niet ingegeven
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

Edingen

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een stuk landbouwgrond te Edingen: Oppervlakte: 2 ha 18 a 30 ca Gebruik: akkerland Bestemming: agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: niet overstromingsgevoelig Bodemtype: leem…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief