't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Landelijke villawoning te Hulste

Hulste
verkocht

Details

Referentie: spir1443
Adres: Hulste
Vrij op: -

Omschrijving

Deze eigendom bestaat uit een prachtige landelijke villawoning met een volledig aangelegde tuin, een ruim bijgebouw en een weide op 1,48 ha te Hulste (Harelbeke). Dit eigendom is rustig gelegen langs een doodlopende zijstraat omgeven door groen.

De ruime woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met een apart gastentoilet, een woonkamer met houtcassette, een volledig uitgeruste keuken met inductie kookplaat, dampkamp, vaatwas, oven, stoomoven, koffiemachine, een bijkeuken met ingebouwde koelcel, een slaapkamer met dressing en een badkamer.

De eerste verdieping telt twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Hier is er tevens nog voldoende ruimte om twee extra (slaap)kamers bij te maken.

De villawoning is volledig afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen (eiken deuren, parket...) en voorzien van airco, elektrische rolluiken... De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden tevens een mooi zicht op de prachtige tuin.

Het bijgebouw is deels ingericht als wellnessruimte met sauna, hamam en een infra-roodcabine. In het bijgebouw is er tevens een volwaardige keuken met alle toestellen aanwezig als een salon, een slaapkamer en een ingerichte badkamer. Het andere deel is in gebruik als opslagruimte (13m op 11m) en voorzien van een sectionale poort. Daarnaast zijn er nog twee paardenboxen ingericht. Naast het bijgebouw is er een weide van ong. 8.000 m².

Extra troeven:

- Volledig aangelegde tuin met terras en een ingebouwde jacuzzi
- Energiezuinige woning (142 kWh/m² jaar)
- Elektriciteit is conform
- Alarminstallatie met videocamera's
- Zonnepanelen op bijgebouw
- Rustig en landelijk wonen

Dit eigendom is uiterst geschikt voor wie houdt van rust en ruimte!

Voor meer info bel op het nummer 050/70 80 80

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 142
EPC certificaatnummer: 2170170
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 3
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Andere panden in de kijker

Maaseik

Landbouwgrond

Te koop: perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 1ha 89a 22ca gelegen in Wurfeld. Het perceel is momenteel deels in gebruik als akkerland (93a 20ca) en deels als weide (96a 02ca). Het gede…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief