't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Hoeve op 4 ha in Lampernisse

Lampernisse

Details

Referentie: spir1450
Adres: Lampernisse
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit aanbod betreft een zeer landelijk gelegen hoeve in Lampernisse, een deelgemeente van Diksmuide. De hoeve kent een prachtige ligging te midden akker- en weiland op een ruim perceel van 4 ha. Ook al is het pand rustig gelegen, autostrades en andere uitvalswegen zijn vlot te bereiken. Tevens is de kust op een boogscheut van de hoeve gelegen.

De hoeve bestaat uit een ruime woning met vier slaapkamers, een melk- en jongveestal, een loods en vier voormalige vleesvarkensstallen. De hofplaats is verhard en er liggen drie sleufsilo's. De gebouwen zijn op 1,50 ha gelegen en de oppervlakte van de aanpalende landbouwgrond bedraagt 2,50 ha.

De hoeve biedt veel potentieel dankzij het grote volume aan bestaande gebouwen. Er zijn tal van mogelijkheden. Denk maar aan een geschikte locatie voor een verdere of nieuwe exploitatie binnen de landbouw, opstart van een paardenhouderij, het uitoefenen van een zelfstandige activiteit, opslag van materialen of gewoonweg zeer rustig en landelijk wonen.

Contacteer ons snel voor meer info of een bezoek!

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1969
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 512
EPC certificaatnummer: 20200804-0002300280-RES-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

Roksem

Uitzonderlijke woning

Dit exclusief eigendom is gelegen in het landelijke Roksem, een deelgemeente van Oudenburg. Roksem ligt op een boogscheut van enkele grote toeristische trekpleisters zoals Brugge, Oostende, Middelk…

Meer info
Taxaties

Taxaties

De waarde van je bedrijf of je vastgoed kennen, soms is dat gewoon nodig. Voor een overname, een financiering, een verzekering, een schenking, …

Meer info
Taxaties

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief