't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Actief pluimveebedrijf te Ingelmunster

Ingelmunster

Details

Referentie: spir1089
Adres: Ingelmunster
Vrij op: overeen te komen

Omschrijving

Dit over te nemen landbouwbedrijf is gelegen langs een rustige weg op een oppervlakte van 88 a 56 ca te Ingelmunster. Dit betreft een actief pluimveebedrijf, gespecialiseerd in het kweken van kalkoenen en dwergkonijnen.

Het eigendom omvat een ruime verzorgde woning met maar liefst vier slaapkamers. De woning is zeer energiezuinig met een energiescore van slechts 209 kWh/m² jaar. Achter de woning bevinden zich er drie kalkoenstallen (met elk een opp. van ca. 520 m²; 420 m² en 440 m²) en een stal ingericht voor het opkweken van dwergkonijnen van ongeveer 180 m². Het bedrijf beschikt over een milieuvergunning voor het houden van 3.400 kalkoenen en 3.644 konijnen (waarvan 200 moederdieren en 3.444 vleeskonijnen). Deze vergunning is geldig tot en met 14/09/2026.

De ruime gebouwen zijn tevens geschikt voor andere doeleinden, denk maar aan drie grote en degelijke loodsen voor de opslag van allerlei materialen.

Contacteer ons bij verdere interesse op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 209
EPC certificaatnummer: 20180613-0002067027-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Andere panden in de kijker

Aalter

Hoeve

Dit eigendom te Maria-Aalter bestaat uit een villawoning met twee bijgebouwen en wordt aangeboden op een 5.847 m². De mogelijkheid bestaat om 2,93 ha landbouwgrond bij te kopen. Maria-Aalter is ee…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief