't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Villawoning met bijgebouwen te Aalter

Aalter

Details

Referentie: spir1482
Adres: Aalter
Vrij op: -

Omschrijving

Dit eigendom te Maria-Aalter bestaat uit een villawoning met twee bijgebouwen en wordt aangeboden op een 5.847 m². De mogelijkheid bestaat om 2,93 ha landbouwgrond bij te kopen. Maria-Aalter is een zeer landelijk gelegen dorp. Het station, school en verschillende handelszaken zijn nabij. Ook gemeenten zoals Aalter, Ruiselede, Beernem en Wingene zijn vlot te bereiken.

De villawoning is gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en werd grondig opgefrist tussen 2012-2017. Het gelijkvloers bestaat uit een inkom, volledig ingerichte keuken, koele berging, woonkamer, toilet, garage met tussenhal en twee kantoorruimtes. De eerste verdieping bestaat uit vier slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Tevens is er nog een ruime zolderruimte. Aan de woning is er een dubbele garage gebouwd.

De bijgebouwen omvatten een koepelloods van 30m op 12m en berging met aanbouw. Daarnaast is de tuin volledig aangelegd en zijn er verhardingen. De woning kent centrale verwarming op stookolie. Er is stads-, regen- en boorputwater voorhanden. De huidige eigenaars hebben in 2017 zonnepanelen geplaatst.

Dit instapklaar eigendom is uiterst geschikt voor een zelfstandige activiteit, opslag van materialen... en uiteraard voor wie wenst te wonen in een groene omgeving.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: 1964
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 441
EPC certificaatnummer: 2194846
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Nee
Recente bestemming: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

Edingen

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een stuk landbouwgrond te Edingen: Oppervlakte: 2 ha 18 a 30 ca Gebruik: akkerland Bestemming: agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: niet overstromingsgevoelig Bodemtype: leem…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief