't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Actief mestkalverenbedrijf te Arendonk

Arendonk

Details

Referentie: spir1473
Adres: Arendonk
Vrij op: -

Omschrijving

Dit over te nemen mestkalverenbedrijf is rustig gelegen in Arendonk op een terrein van 2 ha 26 a 35 ca. Het actief bedrijf omvat een ruime verzorgde woning met een mooie aangelegde tuin, een mestkalverenstal, een loods en een ingerichte noodwoning/bijwoning.

Het bedrijf beschikt over een geldige milieuvergunning voor het houden van 600 mestkalveren. Deze vergunning is geldig tot en met oktober 2029. Aan het bedrijf is er een groene PAS-brief toegekend. De kalverstal is ingedeeld in 10 afdelingen met ruimte voor 60 kalveren per afdeling en een voederkeuken. De stal heeft een afmeting van 85 m op 20 m en is in goede staat van onderhoud. Naast het bedrijf is er een weide van 1,35 ha zodat er verdere uitbreiding mogelijk is.

De ruime woning is gebouwd in 1999 en is zeer energiezuinig met een energiescore van slechts 179 kWh/m² jaar. De woning is als volgt ingedeeld:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruime living, keuken voorzien van alle apparaten, berging met een ingebouwde koelcel, badkamer met douche, apart toilet, achterinkom en een dubbele garage met elektrische poort.

De eerste verdieping: één grote slaapkamer met dressing, twee slaapkamers, badkamer met bad en toilet, bureau(kamer), bergplaats en een zolder.

Buiten vinden we een volledig aangelegde tuin met allerlei beplantingen, voldoende ruimte om te parkeren, een deels overdekt terras met een gemetste BBQ en een ingebouwd zwembad van 4m op 8 m inclusief filter- en verwarmingssysteem.

Achter de woning en de tuin bevindt er zich een ingerichte noodwoning/bijwoning. De loods werd gebouwd in 2007 en meet 13m op 17,5m.

Contacteer ons op het nummer 050/70 80 80 voor meer informatie.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: 1999
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 179
EPC certificaatnummer: 2327149
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

in optie

Loenhout

Hoeve

Deze prachtig gelegen hoeve is grotendeels gerenoveerd geweest. De indeling is als volgt: Op het gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime woonkamer met een grote open haard en een pelletkachel.…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief