't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Serrebedrijf met ruime woonst te Staden

Oostnieuwkerke
verkocht

Details

Referentie: spir1638
Adres: Oostnieuwkerke
Vrij op: overeen te komen

Omschrijving

Dit te koop aangeboden actief serrebedrijf bestaat uit een ruime woning, 7.000 m² aan glasbouw, een bijgebouw met een werkruimte, opslagruimte en twee grote paardenboxen, een waterbassin van 36m op 13m en een weide van ong. 7.000 m².

De serres zijn op dit moment volledig ingericht als plantenkwekerij en worden verhuurd voor de kweek van allerlei soorten binnen- en buitenplanten. Deze huur loopt nog tot en met eind juni 2021. Andere teelten zijn tevens mogelijk.

De ruime woning is te bereiken via een aparte toegangsweg en heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 260 m². De woning is gerenoveerd in fases en telt vier volwaardige slaapkamers. Het bijgebouw biedt tevens voldoende ruimte voor de opslag van materialen of voor het houden van kleinvee of paarden.

Deze locatie is uiterst geschikt voor een verdere activiteit in de land- en tuinbouw, een zelfstandige activiteit of voor de dierenliefhebber die rustig wenst te wonen in het landelijke Oostnieuwkerke.

Contacteer ons op het nummer 050/70 80 80 voor meer informatie of een bezoek!

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: -
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

Gavere

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een smal perceel landbouwgrond te Gavere: Oppervlakte: 24 a 62 ca Gebruik: akkerland Bestemming: landschappelijk waardevol agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: deels mogelijk…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief