't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

verkocht

Actief vleesvarkensbedrijf te Wielsbeke

Wielsbeke
verkocht

Details

Referentie: spir1688
Adres: Wielsbeke
Vrij op: overeen te komen

Omschrijving

Dit over te nemen vleesvarkensbedrijf is gelegen in Wielsbeke, vlakbij de Leie. Het actief landbouwbedrijf bestaat uit een instapklare bedrijfswoning met bijgebouw, een recent gebouwde loods en vijf goed onderhouden vleesvarkensstallen. Verder is het mooi gestructureerde bedrijf voorzien van verhardingen, zonnepanelen, een noodstroomgenerator en boorputten.

Het verzorgde bedrijf beschikt over een milieuvergunning voor het houden van 2.500 vleesvarkens. Deze vergunning is geldig tot en met 22 september 2031. Het bedrijf wordt te koop aangeboden op een 1,80 ha. De mogelijkheid bestaat om 1,74 ha akkerland, aansluitend op de kavel, bij te kopen.

Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 050/70 80 80 indien er verdere interesse kan zijn in dit zeer verzorgd, vlot bereikbaar en mooi gestructureerd bedrijf waar onmiddellijk in kan verder gewerkt worden.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 439
EPC certificaatnummer: 20210412-0002400022-RES-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Andere panden in de kijker

Brakel

Landbouwgrond

Dit aanbod betreft een ingesloten perceel landbouwgrond te Brakel: Oppervlakte: 23 a 90 ca Gebruik: akkerland Bestemming: landschappelijk waardevol agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: zo goed …

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief