't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Uniek aanbod op 1ha in Ruiselede

Ruiselede

Details

Referentie: spir1876
Adres: Ruiselede
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit uniek aanbod is gelegen in het landelijke Ruiselede. De hoeve is te bereiken via een aangelegd zijstraatje vanaf de Abeelstraat.
Het eigendom wordt te koop aangeboden op 1ha, waarvan de hofplaats ongeveer 4.340 m² beslaat. De mogelijkheid bestaat om nog extra landbouwgrond aan te kopen (ca. 3,90 ha).

De hoeve omvat een te renoveren woning, een rundveestal van ong. 460 m² en een voormalige pluimveestal met een oppervlakte van ongeveer 515 m². De hoeve is niet vastgesteld als bouwkundig erfgoed, waardoor er geen verplichtingen zijn opgelegd met betrekking tot de instandhouding van de bestaande gebouwen. De hoevegebouwen zijn gelegen in agrarisch gebied, echter is het niet noodzakelijk een landbouwactiviteit uit te oefenen. Er zijn veel mogelijkheden voor zowel particulieren alsook professionele activiteiten.

De hoeve is omgeven door aanpalende wei- en akkerlanden, waardoor u kan genieten van prachtige vergezichten. Verder is het centrum van Ruiselede op een boogscheut van de hoeve gelegen en op een kleine afstand liggen buurgemeenten Wingene en Tielt.

De hoeve is TOP gelegen voor wie rustig en landelijk, maar toch dichtbij alles, wenst te wonen!

Contacteer ons snel voor meer info of een bezoek op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 1165
EPC certificaatnummer: 20220404-0002577406
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

Wuustwezel

Speciaal complex

Deze prachtige eigendom bevindt zich aan de rand van een bosgebied en bestaat uit een ruim gebouw met weilanden en vijvers. Het landgebouw bevindt zich aan de linkerzijde vooraan op het perceel, …

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief