't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Serrebedrijf te Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle

Details

Referentie: spir1938
Adres: Langemark-Poelkapelle
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

Dit aanbod betreft een actief serrebedrijf, landelijk gelegen in Poelkapelle. De bedrijfsgebouwen zijn gelegen op 1 ha. De mogelijkheid bestaat om 6,72 ha omliggende landbouwgrond bij te kopen. Het akkerland heeft een goede kwaliteit en er is steeds voldoende teeltafwisseling geweest.

Het bedrijf beschikt over een loods met een inpandige woning. Het woongedeelte heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 200 m². De woning is volledig ingericht met een keuken, living, badkamer met ligbad, slaapkamer, bureau, wasplaats, toiletruimte en berging. Tevens is er een winkelruimte voorzien van ongeveer 50 m², dit met een aparte ingang. Op het verdiep bevinden zich nog drie slaapkamers en twee bergingen.

De loods is verder ingericht met een betonnen vloer en een automatische rolpoort en biedt voldoende opslagruimte.

In de serres worden er verschillende soorten groenten geteeld. Andere teelten/ activiteiten zijn zeker mogelijk door inrichting, mogelijkheid tot verwarmen en de aanwezigheid van volle grond. De totale oppervlakte van de serres bedraagt +- 5.376 m².

De woning is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Contacteer ons gerust bij vragen of voor een bezoek ter plaatse op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: 1991
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 540
EPC certificaatnummer: -
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

in optie

Boezinge

Hoeve

Goed gelegen hoeve, met een prachtig uitzicht, te Boezinge. Centraal gelegen aan de Langemarkseweg , tussen Ieper en Langemark. De hoeve omvat de oorspronkelijke hoevewoning met aangebouwde schuu…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief