't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Unieke hoeve met landbouwgrond te Ghoy

Ghoy
in prijs verlaagd

Details

Referentie: spir1956
Adres: Ghoy
Vrij op: bij akte na betaling

Omschrijving

*Nieuwe voorwaarden* Dit uniek aanbod betreft een vierkantshoeve, recente loodsen en een grote weide gelegen te Ghoy. De gemeente Ghoy is een deelgemeente van Lessen en is gelegen in de provincie Henegouwen. De totale oppervlakte van deze locatie bedraagt 4,76 ha.

De vierkantshoeve bestaat uit een woning en oorspronkelijke hoevegebouwen. De binnenkoer is volledig verhard in kasseien. De woning betreft een imposant gebouw met een vloeroppervlakte van maar liefst 280 m².

De riante woning bestaat uit een inkomhal, twee woonkamers, een eetkamer, een keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De verdieping telt zes slaapkamers. De woning is volledig te renoveren, maar herbergt tal van prachtige elementen uit de 19de eeuwse kern.

De overige hoevegebouwen werden opgericht met massieve bakstenen muren en eiken gebinten. Deze werden gebruikt als schuur en stalling.

De achtergelegen recentere gebouwen omvatten twee grote loodsen van respectievelijk 36m op 33m en 17m op 17m. De stal meet 24m op 20m en omvat twee rijen stroboxen.

Naast de woning werd de boomgaard van ongeveer 5.000 m² volledig ommuurd. De achterliggende weide heeft een oppervlakte van ongeveer 3,65 ha.

Dit aanbod betreft een prachtig renovatieproject met een top landelijke ligging.

Contacteer ons voor meer informatie of een plaatsbezoek op het nummer 050/70 80 80.

Bebouwing

Bebouwing: open
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 489
EPC certificaatnummer: 20230123025991
CPEB waarde (CO2 uitstoot): -
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Ja
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: open
Bestemming: open

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

nieuw

Bocholt

Landbouwgrond

Te koop in Bocholt: twee percelen akkerland, samen 6 ha 46 a 40 ca - Perceel 1 (noordelijk) bereikbaar via verharde weg: 4ha 00a 00ca - Perceel 2 (zuidelijk) bereikbaar via openbare zandweg: 2ha 4…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief