't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Kopen

Verzorgde paardenhouderij regio West-Vlaanderen

Roeselare

Details

Referentie: spir2037
Adres: Roeselare
Vrij op: overeen te komen

Omschrijving

In West-Vlaanderen kunnen we deze verzorgde paardenhouderij terugvinden. Rustig gelegen, doch goed bereikbaar via de nabij gelegen in- en uitvalswegen.

De hoeve omvat een woning en heel wat ruimte om op professionele wijze paarden te houden. De op te frissen, maar goed onderhouden woning is ruim en bestaat uit een keuken, living, bureau, badkamer, berging, kelder en vijf volwaardige slaapkamers.

Het hoofdgebouw van de paardenhouderij is circa 1.040 m² groot en omvat 12 individuele paardenboxen, een solarium, een zadelkamer, ruimte voor stro-opslag en een grote binnenpiste. Verder op het terrein zijn er nog 12 paardenboxen aanwezig en heel wat bergruimte.

De gelagzaal is ingericht met zitplaatsen voor de toeschouwers, bar en een keukentje. Daarnaast kan men vanop het zonneterras of vanuit de buitenbar genieten van een prachtig zicht op de naastgelegen weide en de grote buitenpiste.

De buitenpiste meet 32m op 40m en werd volledig gedraineerd. De piste is tevens voorzien van een volledige afbakening in hout en de nodige verlichting. Voor de accommodatie is er voldoende plaats om te parkeren.

Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 40 paarden.

De waarde van het EPC van de woning bedraagt 796 kWh/ m² jaar, waardoor de woning binnen energieklasse F valt. Hierdoor is de woning onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Info watertoets:
Perceelscore:
Fluviaal: A (geen risico op overstromingen vanuit waterlopen)
Pluviaal: C (geen risico op overstroming bij intense neerslag)
Gebouwenscore: A

Kortom, hier zijn veel mogelijkheden aanwezig voor paardenliefhebbers. Contacteer ons op het nummer 050/70 80 80 bij interesse.

Bebouwing

Bebouwing: -
Bouwjaar: -
EPC waarde Kwh/jaar: -
EPC waarde Kwh/m² per jaar: 796
EPC certificaatnummer: 20220421-0002587001-RES-1
CPEB waarde (CO2 uitstoot): 0
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: -
Aantal wc's: -

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Recente bestemming: Agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Omgeving: -
Bestemming: -

Wenst u meer informatie of een bezoek?

Andere panden in de kijker

Oostkamp

Boerderij

Dit verzorgd serrebedrijf is gelegen te Oostkamp. Het eigendom kent een vlotte verbinding naar de E40, centrum Oostkamp en centrum Brugge. Het serrebedrijf is gespecialiseerd in de kweek van si…

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Taxatie agrarisch vastgoed

In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen. Het spreekt voor zich dat de taxateur - de persoon die deze waardebepaling uitvoert - hiervoor een grondige kennis over de landbouwsector moet hebben. Bij de ervaren ex

Meer info
Taxatie agrarisch vastgoed

Productierechten

NutriëntenEmissieRechten of NER’s, is de juiste naam. Deze rechten zijn overdraagbaar tussen landbouwers. Maar je mag ze niet te lang laten ‘slapen’, anders verlies je ze deels of volledig.

Meer info

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief