't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Manege of boerderij verkopen of kopen

Interesse om een manege te kopen of verkopen? Of droom je eerder van de aankoop of verkoop van een boerderij? Sowieso is een correcte waardebepaling in dat geval erg belangrijk. Met een te hoge prijs dreig je namelijk potentiële kopers af te schrikken, terwijl je uiteraard ook niet onder de prijs wil verkopen. Voor een correcte prijszetting ben je bij 't Boerenhuys aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij in voor een correcte schatting van je boerderij of manege. De verkoop of aankoop van bijvoorbeeld een  is geen dagdagelijkse taak, net daarom is het belangrijk om met specialisten in zee te gaan.

 

Manege te koop? Boerderij overnemen? Wij helpen graag

Niet alleen staan we bij 't Boerenhuys in voor de waardebepaling van je (toekomstige) eigendom, we ontfermen ons ook over de aankoop en verkoop van boerderijen en maneges. Wij zijn dan ook steeds up-to-date wat de laatste wetgeving uit de sector betreft en beschikken bovendien over een erg uitgebreid netwerk. 

Droom je er bijvoorbeeld van om een mooie manege te kopen, maar vond je het perfecte project nog niet? Dan schieten we je graag te hulp. Veel eigenaars verkopen hun manege of boerderij namelijk liever discreet. Daardoor zijn wij bij 't Boerenhuys steeds snel op de hoogte en kunnen we mogelijke opportuniteiten opsporen voor jou.

Hetzelfde geldt voor de verkoop van je boerderij of manege. In ons groot netwerk kennen we heel wat potentiële kopers en kennen we misschien wel de geschikte koper voor jouw eigendom. Een groot voordeel dus als je een landelijke woning wil kopen of verkopen.Zoek je een manege te koop? Paardenhouderij te koop? Of wil je een boerderij overnemen? Wij staan voor jou paraat. 

Reken op de expertise ’t Boerenhuys

Boerderij kopen of verkopen? Of eerder interesse in de aankoop of verkoop van een manege? Dan ben je bij 't Boerenhuys dus aan het juiste adres. Wij helpen je aan een correcte taxatie, schakelen desgewenst ons netwerk in voor de aankoop of verkoop en zorgen ervoor dat alle papierwerk volledig in orde is. 

Geen interesse in een boerderij of manege, maar wil je wel een (vakantie)hoeve kopen of verkopen? Interesse in een vierkantshoeve? Of eerder een landelijke woning kopen of verkopen? Ook dan zit je goed bij 't Boerenhuys. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle vormen van agrarisch vastgoed en verkopen daarnaast zelfs bijhorende landbouwgronden

Overtuigd door de expertise van 't Boerenhuys? Of nog iets meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder.

 

 

boerderij-verkopen-boerderij-kopen-manege-verkopen-manege-kopen.jpg

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk het aanbod

Neem een kijkje in ons aanbod panden en kijk zeker ook eens wat we al verkochten.

Meer info