't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Paardenhouderij kopen of verkopen

Paardenhouderij kopen? ’t Boerenhuys helpt je aan de gedroomde locatie!

Voor veel paardenliefhebbers is het een levensdroom: een eigen paardenhouderij kopen om zoveel mogelijk tijd met hun favoriete dieren te spenderen. Anderen dromen er dan weer van om een paardenpension over te nemen, eventueel gecombineerd met paardentherapie, waar mensen hun geliefde viervoeters (tijdelijk) in goede handen kunnen achterlaten. 

Een paardenhoeve kopen is echter niet zo evident als een gewoon woonhuis Er zijn specifieke regels aan verbonden en het aanbod is aanzienlijk kleiner. Gelukkig kan ’t Boerenhuys jou helpen in je zoektocht.

Uitgebreid netwerk en jarenlange expertise

Paardenhoeve te koop’, ‘Paardenhouderij te koop’ of ‘Manege over te nemen’. Het zijn bordjes die je slechts héél zelden langs de kant van de weg zal vinden. In tegenstelling tot de gewone huizenmarkt zijn er natuurlijk veel minder van, waardoor de zoektocht naar de perfecte locatie veel uitdagender is. Bij ’t Boerenhuys hebben we echter een enorm netwerk en weten we soms welke maneges je kan overnemen nog voor ze effectief op de markt zijn.

Bovendien hebben wij ook een discrete portefeuille, voor eigenaars die liever niet hebben dat hun pand overal geafficheerd staat. Als een van deze paardenhoeves past bij jouw verwachtingen, kunnen we je zo aan een onverwachte match helpen. En uiteraard geldt het ook in omgekeerde richting. Wil je een paardenhouderij verkopen? Of een paardenhoeve te koop aanbieden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je mee zoeken naar de perfecte koper.

Zowel kopers als verkopers van een paardenhouderij kunnen een beroep doen op onze jarenlange expertise, waardoor wij perfect weten wat nodig is om aan alle wetgevingen en vergunningen te voldoen. 

Verschillende groottes paardenhouderij te koop

Uiteraard zijn de wensen erg uiteenlopend als het gaat om het kopen van een paardenhouderij. Sommigen willen eerdere een bescheiden paardenpiste kopen of verkopen terwijl anderen net op zoek zijn naar een volledig hippisch centrum dat te koop staat. Ook de voorzieningen kunnen een rol spelen, als je bijvoorbeeld paardentherapie wil aanbieden op deze locatie of de locatie wil inrichten als paardenpension.

Voor ons maakt het niet uit of jij een eigen paardenmanege wil kopen en uitbaten of enkel op zoek bent naar een accommodatie voor de eigen vrijetijdsbesteding. In ieder geval proberen we een mogelijkheid te vinden die zo dicht mogelijk aanleunt bij jouw noden als koper of verkoper.

Meer weten over het kopen of verkopen van een paardenhouderij?
Aarzel dan niet om ’t Boerenhuys te contacteren.

 

paardenhouderijkopenenverkopen.jpg

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk het aanbod

Neem een kijkje in ons aanbod panden en kijk zeker ook eens wat we al verkochten.

Meer info