't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Schatting landbouwbedrijf, hoeve of boerderij

Schatting landbouwbedrijf of boerderij

Heb je een hoeve, boerderij of landbouwbedrijf waarvan je de waarde wil weten? Een schatting van je eigendom kan nuttig zijn voor de verzekering maar ook gewoon om te weten waar je eigendom in de markt staat. Heb je een verkoop in gedachten, dan is een schatting onmisbaar.

Waarom een schatting van je landbouwbedrijf laten uitvoeren?

Een schatting van je boerderij, hoeve of landbouwbedrijf maakt het voor je mogelijk om de juiste prijs te vragen, indien je je eigendom wil verkopen. Op die manier schrik je geen mogelijke kopers af door een (te) hoge prijs te vragen. Dankzij een schatter van ’t Boerenhuys weet je de exacte waarde van je eigendom.

Ben je gewoon benieuwd of vergt de verzekering een rapport over de waarde van je boerderij? Ook hiervoor stellen onze schatters hun kennis over de landelijke vastgoedsector ter beschikking. Met hun expertise en jarenlange ervaring schatten ze je hoeve, boerderij of landbouwbedrijf in en heb je gegarandeerd een correcte waardebepaling.

Een schatting van je boerderij door ‘t Boerenhuys

Of je nu van plan bent om je landbouwbedrijf te verkopen of gewoon wil weten hoe het in de markt staat, een schatting door een ervaren en vakkundige taxateur kan veel inzichten bieden. Het is van belang om een taxateur te raadplegen die vertrouwd is met de vastgoedsector van boerderijen en landbouwbedrijven.

De taxateurs van ’t Boerenhuys stellen een vakkundig taxatierapport op met een overzichtelijke omschrijving en een correcte schatting van je eigendom. Wens je nog extra advies, dan kan je ook daarvoor terecht bij onze schatters.

’t Boerenhuys als ervaren schatter

Heb je een boerderij of hoeve waarvan je de waarde wil laten schatten? ’t Boerenhuys kan worden ingezet als taxateur om de waardebepaling van je landbouwgrond te bepalen. ’t Boerenhuys beschikt over gecertificeerde taxateurs die up-to-date zijn en alles weten over de recente veranderingen in de agrarische vastgoedmarkt. Ze bepalen met plezier de waarde van je landbouwbedrijf en voorzien je van een correcte prijs.

Bij ’t Boerenhuys kan je terecht voor de schatting van verschillende soorten landbouwvastgoed. Ook bij de verkoop van kleinere hoevetjes of grote vakantiehoeves kan je beroep doen op onze inzichten.

 

Schatting van je boerderij of landbouwbedrijf nodig? 
Neem contact op met taxateurs van ’t Boerenhuys.

shutterstock914406651.jpg

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk het aanbod

Neem een kijkje in ons aanbod panden en kijk zeker ook eens wat we al verkochten.

Meer info