't Boerenhuys

Experts in landelijk vastgoed

Hippisch vastgoed kopen of verkopen? Vind jouw gedroomde paardenmanege dankzij ’t Boerenhuys

a.png

Hippisch vastgoed kopen of verkopen? Vind jouw gedroomde paardenmanege dankzij ’t Boerenhuys

 

Bij ’t Boerenhuys zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van diverse soorten agrarisch vastgoed. Dat betekent dat je bij ons aan het juiste adres bent als je interesse hebt in hippisch vastgoed. Zowel voor de aankoop als de verkoop van een pand begeleiden we je graag van A tot Z.

 

Hippisch vastgoed op jouw maat

Droom je van een eigen paardenmanage, bijvoorbeeld om rijlessen en kampen te organiseren? Of misschien denk je wel eerder aan een heus paardenpension, waar paardentherapie kan plaatsvinden. Sowieso leren we eerst jouw voorkeuren en noden perfect kennen, voor we op zoek gaan naar de ideale locatie.

Naast het hippisch vastgoed dat je op onze website vindt, hebben wij vaak ook weet van (aankomende) verkopen in de nabije toekomst. Wie samenwerkt met ’t Boerenhuys kan dus een beroep doen op ons uitgebreid netwerk in de sector. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring perfect inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt en welke voorzieningen essentieel zijn voor de activiteiten die je wil organiseren in jouw paardenpension of paardenmanege.

 

Diverse vergunningen en regels van kracht

Staat jouw gedroomde paardenhoeve te koop en wil je overgaan tot een deal? Mooi zo! Vergeet echter niet dat er voor de aankoop en verkoop van hippisch vastgoed ook diverse vergunningen nodig zijn. Ook het aantal dieren per hectare is officieel vastgelegd, zodat alle dieren goede leefomstandigheden zouden hebben.

Net daarom is het aangewezen om in zee te gaan met een gespecialiseerde vastgoedpartner zoals ’t Boerenhuys, die helemaal thuis is in de wereld van hippisch vastgoed en jouw doorheen alle wetgevingen en vergunningen gidst. Zo kan jij straks zorgeloos genieten van het hippisch centrum dat je hebt aangekocht of verkocht.

Meer weten over het hippisch vastgoed bij ’t Boerenhuys of maak je graag een afspraak om jouw mogelijkheden te leren kennen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze experts.

Steeds het nieuwste aanbod in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk het aanbod

Neem een kijkje in ons aanbod panden en kijk zeker ook eens wat we al verkochten.

Meer info